Normal 0 false false false

on Friday, 12 July 2013

Pening cari apalah masalah blog nie sebab muncul Normal 0 false false false nie.Ingatkan ada salah coding ker apa.Maklumlah,aku nie baru lagi dlm blog and bukannya expert pun.Google punya google,akhirnya dapatlah jawapan kepada masalah ini.

Benda ini rupa2nya terjadi disebabkan kita copy paste dari Microsoft Word ke dlm blog nie.Memang dulu aku ada buat macam tue.Sambil2 cari idea,sajer tulis dulu kat dalam Word.Tapi rupa2nya masalah lain pulak yang timbul.

So,utk panduan semua,lepas nie hati2 lah yer.Senang citer,nak tulis apa2 terus tulis dlm blog.Save jer kat draft kalau tak siap lagi kan senang.At least tak lah dpt penyakit Normal 0 false false false nie.
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

sUke-sUki :D said...

sabar ye..insyaallah masalah ni settle cepat =)


22 July 2013 at 18:47
Hanan Glory said...

Alhamdulilah..settle dah..:-)


23 July 2013 at 13:17
Hanan Glory said...

alhamdulillah ok dah..:-)


25 July 2013 at 17:52
annhanan said...

Alhamdulilah..settle dah..:-)


25 July 2013 at 23:51
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Hanan Glory All Rights Reserved